Noi suntem Socksy

Noi credem în culori și în puterea lor de a înveseli până și cele mai gri vieți. Orice om, indiferent de greutățile prin care a trecut și care i-au afectat viața, merită să se simtă fericit și să zâmbească. Așa că, am format Socksy pentru a aduce veselia în viețile tuturor prin șosetele noastre colorate, amuzante și confortabile. Ne dorim să facem România un loc în care fericirea să predomine, astfel, fiecare pereche de șosete cumparată de tine, înseamnă încă o pereche de șosete donată unui copil nevoiaș.

femei-categorie

Vlad, Ionuț si Andrei.

Suntem trei tineri din Târgu-Jiu și am creat brand-ul Socksy. Deși suntem studenți, vrem sa ajutăm copiii care nu au avut același noroc precum noi, și in același timp vrem să te convingem și pe tine să ajuți. Doar împreună putem face diferența și putem pune zâmbete pe fețele celor care ne înconjoară. Hai să coloram Romania și să aducem fericire in viețile tuturor!Lucrurile mici conteaza

Chiar dacă pentru unii oameni șosetele sunt niște obiecte banale, ele reprezintă cel mai cerut obiect de copiii nevoiași. Ajută-ne în misiunea noastră de a colora viețile celor care au nevoie și nu doar că vei face o faptă bună, dar de fiecare dată când te vei uita la perechea ta Socksy, vei zâmbi știind că ai făcut fericit un copil nevoiaș.

femei-categorie


femei-categorie

O șosetă veselă, Un copil fericit.

Misiunea noastră este să ajutăm cât mai mulți copii aflați in situații defavorabile. Din acest motiv pentru fiecare pereche de șosete pe care o cumperi, noi donam una în numele tău unui copil. Bonus, starea de bine te va cuprinde știind ca esti unul dintre cei care fac diferenta si contribuie pentru o Românie mai veselă, mai colorată.

Doar cu Socksy

Cumperi 1 = Donezi 1