Livrarea Produselor

1. Livrarea se face prin agregatorul de curieri Woot.ro, astfel firma de curier care ajunge la dumneaavoastră poate să difere de la o livrare la alta.

Modalitatea de livrare este - direct la adresa introdusă de dumneavoastră în momentul în care comanda a fost plasată. Timpul de livrare este de 24-96 de ore, dar în cazul sărbătorilor legale și evenimentelor de tipul ”Black Friday” timpul de livrare poate sa varieze până la 240 de ore.

Plata se face prin card bancar sau ramburs (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), procesarea plăților fiind asigurată de către Banca Transilvania. Metoda de plată de tip ramburs se realizează prin achitarea sumei integrale a comenzii (compusă din prețul coletului și prețul transportului doar în cazul în care comanda nu depășește 100RON) în momentul în care agentul curier livrează coletul.

2. În momentul în care coletul nu poate fi livrat din diferite motive (destinatarul nu răspunde, adresa specificată este incorectă etc.), veți fi contactat telefonic de către curier. În cazul în care curierul nu poate lua legătura cu dumneavoastră, coletul va rămâne în depozitele curierilor, după care se returnează Expeditorului.

3. Coletul poate fi expediat pe teritoriul României, taxa fiind de 15 RON în cazul în care suma comenzii nu depășește 100 RON.